Tuesday, June 23, 2009

Museum van de Bohemien moves to De Nieuwe Anita this Sunday!

Hallo alle mensen, wat er ging gebeuren gaat gebeuren...

Per 1 juli 2009 moeten wij hier nu ECHT stoppen in Schaap.. behhh

Maar Kom aanstaande Zaterdag 27 Juni langs van 12- 18 voor het gratis snabbelen van prularia in de tenTOONbank en of een borreltje ofzo om afscheid te nemen.

Het was hier werkelijk waar zeer bijzonder en een ieder die hier een schaap ervaring beleefd heeft : bedankt voor jullie positieve bijdrage, wat fijn hoe wij ons allemaal vrij voelde naar elkaar toe en wat een prachtige dingen zijn er samen tot stand gekomen.

Helaas zijn wij niet in staat om deze culturele bloem met een grandioos feest af te sluiten in Schaap, maar misschien komt dat wel omdat we ook nog gewoon doorgaan:

Zondag 28 Juni is er n.l. een veel leukere verhuizing : die van het museum van de Bohémien. Verzamelen bij de Dokhouse gallery, op de plantage doklaan 8. Vertrek 14:00. Als je in een fantastisch kostuum wilt mee wandelen kom dan eerder want VISJUWEEL is er om ons om te toveren tot ...

De meest kleurrijke parade van de stad. Deze gaat van de Dokhouse Gallery naar de Nieuwe Anita’s . Er zijn weer bakfietsen voor alle kistjes: dus wandel of rol een stukje op je eigen fiets mee op deze prachtige dag.

Bij de Nieuwe Anita’s kan men overheerlijk eten en de dorst van de wandel lessen. Lee Mason, Blind Bob and the grill plates, Daan Hofman en een hardcore strijkkwartet zullen de Nieuwe Anita's in een echt Bohémiens Museum veranderen.

Als je een kistje hebt gemaakt : wees erbij !! Als je nog geen kistje hebt gemaakt : Kom erbij !! zoek een kist uit die bij je past en vertel jouw bohémien verhaal..

No comments:

Post a Comment