Monday, March 23, 2009

Het is zover

het

Museum van de Bohémien

Gaat beginnen aan haar maagden reis!

 

Op donderdag 2 April om 17:00 vertrekken wij hier met zoveel mogelijk bohémiens in een bonte stoet vanaf Galeria Schaap naar de DokHouse Gallery op de plantage Doklaan 8.  Onder begeleiding van  de anarchistische fanfare, de kistjes en de vlag. Wees erbij!

Aankomst bij DokHouse Gallery rond 18:00. Hier zullen wij het museum opnieuw opbouwen, waarna ons (rond 19:00) een heerlijke maaltijd te wachten staat waarvan iedereen kan genieten tegen een geringe vergoeding. Daarna tot 01:00....

Zal dit alles tot boheemse gezelligheid gedreven worden met Onder andere : De Anarchistische Fanfare, Electrick Soul Circus en de verkenning van de zintuigen, CD presentatie van Cildrensumadre en DJ’s Jimmy and the hitman Franky.

Deze avond is bedoeld om een nieuwe lichting Boheemse museumnisten te verwelkomen om samen met ons het museum verder te laten groeien. Zo zullen we de creativiteit en samenwerkende beleving verspreiden over de stad. 

Het Museum zal hier voor 3 maanden te zien zijn. Gedurende die tijd hebben wij voor meerdere donderdag avonden een vrijbrief  gekregen om deze fantastische en creatieve omgeving te gebruiken als platform.  Dus als iemand iets willen toevoegen, wees vrij en welkom om je idee te delen. We houden jullie op de hoogte.

Kom samen in een  Nova Mokum : de arme, de rijke, de vrije.. de Bohémiens!

Met Liefde voor Het Leven,

behbeh

en ja de entrée is gratisNo comments:

Post a Comment