Monday, March 9, 2009

Beste schapen.

BehBehBeh

Helaas kunnen wij hier niet verder werken zoals we dat zouden willen.

De eigenaar staat niet meer toe dat wij hier enig evenement organiseren. De belangrijkste redenen zijn de “feesten” waar teveel positieve participanten op afkwamen, waardoor de veiligheid van het oude gebouw in het geding kwam. Hiermee dus ook de veiligheid van ons (het gebouw bevind zich in een zeer slechte staat en het is wachten op de complete renovatie).

Dus Amsterdam : een ieder die bij de projecten van Schaap betrokken waren en/of hier van genoten hebben... Het was een zeer bijzondere positieve creatieve uiting en beleving !! Bedankt !!... beh super behhh

Dit is jammer voor onze mooie stad, maar goed wij gaan naTuuRlijk verder!!.
Als afsluiting van dit geweldige Schaap jaar hebben we er met zijn allen een heus museum aan over gehouden : het Museum van de Bohémien.

De reis die we hebben aangekondigd voor het museum krijgt steeds meer concrete vormen en hebben bijna alle tassen gepakt. Een ieder die hieraan deelneemt zal hierover zeer binnenkort persoonlijk worden ingelicht.

Nadat het museum zijn vleugels heeft uitgeslagen naar een andere locatie, zal zich in Schaap het tijdelijke hoofdkantoor van het Museum van de Bohémien vestigen. Van waaruit we deze stroming de wind onder de vleugels zullen geven, die het nodig heeft om tot in de hemelen te geraken...

Schaap wenst iedereen hun dromen toe. Wil en er zal gebeuren.
Met Liefde voor Het Leven
en kom nog eens langs voor een bakkie ;-)

Behbeh
behhh

No comments:

Post a Comment